PRIVACY CODE 675/1996 AND EU REGULATION 679/2016

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& | TASTE

A refined reworking and union of street food and traditional Japanese cuisine. Each dish is made with fresh, seasonal ingredients, with a personal touch from our Japanese chef Sawayama.

A unique setting of 130 seats, our restaurant and garden can be transformed to better adapt to the different moments of the day, from lunches, dinners, aperitifs and after dinner, offering a unique experience and a modern atmosphere.

LUNCH

LUNCH SETS
12.00 am - 03.00 pm

Try our lunch set, ideal for a quick meal and let yourself be tempted by the combinations selected by our kitchen, which offers contemporary Japanese flavours.


LUNCH MENU

DINNER

À LA CARTE
08.30 pm - 12.00 pm

TENOHA’s kitchen searches in every dish for the most authentic spirit of Japan with a more contemporary presentation. We offer dishes inspired by street food, such as KARAAGE or TONKATSU, and elaborated flavours such as the amberjack marinated in miso sauce.

Finally, you can enjoy a dessert with MATCHA or HOJICHA, traditional tastes but increasingly popular in the West.


DINNER MENU

HAPPY HOUR

EVERYDAY
06.00 pm - 08.30 pm

TENOHA combines the Milanese happy hour ritual with the best flavours of Japanese daily life. A proposal of Japanese-inspired cocktails matched with a selection of street food typical of Japanese cuisine.
COFFEE BAR

09.00 am - 12.00 am | 03.00 pm - 06.00 pm

TENOHA matches the traditional Italian breakfast with the typical Japanese tastes. Matcha and ginseng are combined with the deep taste of Bondolfi coffee.
Among the various proposals: centrifuges, juices, a varied selection of tea and our OHAYO set, also known as "the morning set": cake of the day and coffee or cappuccino.

JAPANESE ROOMS


- SINGLE (8 pax)
- DOUBLE (20 pax)

The perfect space to immerse yourself in a new atmosphere and enjoy great food with calm. Two eight-seat rooms with a design halfway between traditional Japan and modern minimalism, which if necessary can be combined in a single room, ideal for large groups and also usable as a private room.


BOOK

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Hakken 発見 Wagyu

XMAS EDITION

Dal 1 al 30 Dicembre

Inizia un nuovo capitolo HAKKEN 発見 da TENOHA. Uno speciale tutto dedicato alla carne giapponese più amata al mondo, il Wagyu.

Lo chef Sawayama propone:

鹿児島産黒毛和牛
A5 ランクサーロイン

CONTROFILETTO DI MANZO WAGYU [ KAGOSHIMA GRADE A5 ]

Antipasto:
• Wagyu Nigiri  和牛サーロインの握り
• Gyu Nigiri (comparison) 和牛、キアニーナ牛の握り食べ比べ

Main:
• Wagyu Udon 贅沢和牛うどん

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KOTO KOTO コトコト

KOTO • KOTO コトコト APERITIVO

Dal 13 Novembre (tutti i mercoledì)

Orario: 18.00 – 20.30
Costo: 12€

• Oden set + buffet
• Drink


In vista della stagione autunno/ inverno TENOHA MILANO inaugura una nuova formula di aperitivo, il KOTO • KOTO, letteralmente “Caldo-Caldo” in giapponese. 

Proponiamo uno street food perfetto per tenervi al caldo, l’oden.

About ODEN おでん

L’oden (おでん) è un tipico piatto invernale della cucina giapponese in cui molti ingredienti sono fatti bollire per lungo tempo in un brodo a base di dashi e salsa di soia.
Gli ingredienti più comuni sono il daikon, iL konnyaku, le uova, vari tipi di tofu (Ganmodoki, Atsuage, Aburaage), il polpo e il Chikuwa (fish cake). Tutti questi ingredienti hanno lo scopo principale, vista la loro consistenza, di assorbire il brodo, per restituirlo ovviamente rovente al primo assaggio.


Come funziona?

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HAKKEN #SAKE

SAKE EXPERIENCE • HOKURIKU北陸 & SHINSHU 信州

6 • 7 • 8 DICEMBRE

In collaborazione con CBCTV Japan, TENOHA MILANO ripropone una nuova esperienza tutto dedicato al sake. La special guest, Ayako Yoshida, internazionale sake sommelier, vi guiderà alla scoperta di differenti tipologie di sake da due aree del Giappone, Hokuriku e Shinshu

*Powered by CBCTV


Hightlights:
Aperitivo 18:00 – 20.30 • 12 €
Sake tasting | Food pairing | Light buffet

※  SPECIAL GUEST AYAKO YOSHIDA, INTERNAZIONALE SAKE SOMMELIER
※ Japanese welcome drink
※ Sake selection e food pairing con specialità di Hokuriku e Shinshu
※ Japanese Tea

 

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NABE 鍋

THE • HOT POT • EXPERIENCE

Special Autumn/Winter Menu

In vista della stagione fredda TENOHA MILANO propone un nuovo piatto dal gusto caldo e conviviale, il NABE 

La sua origine ha radici molto antiche risalenti al periodo Jomon(10.000 a.C- 300 a.C).

Il Nabe è diventato un’importante protagonista della cultura culinaria giapponese in quanto tutte le case ospitano almeno uno di questi recipienti da cottura. Si tratta di un piatto tipico della tradizione giapponese a base di brodo che a seconda delle specificità regionali può essere di mare o di montagna, sempre accompagnato da verdure. 

Respirare il tripudio del vapore degli ingredienti in cottura non ha tempo e crea un senso di unione tra i commensali, ricreando quel senso di casa e di “Omotenashi”, di cui Tenoha Milano ne è l’espressione.

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MENU

3 varianti – vegano, pollo e pesce – da abbinare a quattro diversi brodi da sapori contrastanti.

Set: POT (Small or Big) + Zuppa a scelta 

  • Small Pot (per 1 pax) – Da 18 a 20€
    • YASAI (Veg) 
    • TORI MOMO (Pollo)
    • KAISEN (Pesce)
  • Big Pot + contorni (Da 2 a 6 pax) – Da 50€ a 60€
    • TORI MOMO
    • KAISEN
    • MIX TORI MOMO  & KAISEN  
  • Zuppe – 4 varianti di zuppe a scelta
    • KOMBU                              
    • TORI
    • KIMCHI  
    • TONYU

*DISPONIBILE SOLO A CENApranzo solo su prenotazione con un giorno in anticipo)

*Ultimo ordine/Last order h. 22.00


Info & prenotazioni: 

BUSINESS HOURS
Giorni Everyday
Orari 09:00 am - 12:00 pm
Last order: 11:00 pm
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